Кількість
|
Вартість
|
||
|
Незамінне джерело білка у людей з алергією на сою або молочні продукти Willmax Egg Protein 900 g
Яєчний протеїн Egg Protein від Willmax стане незамінним джерелом білка у людей з алергією на сою чи молочні продукти. Для них єдиною можливістю отримувати якісний білок є яєчний протеїн, що дозволяє максимально швидко досягати поставлених спортивних цілей. Вживання яєчного протеїну в рекомендованих кількостях призводить до прискореного розвитку м'язів, що дозволяє швидко і ефективно наростити здорову м'язову масу. Такі властивості яєчного білка обумовлені наявністю підвищеного вмісту амінокислоти з розгалуженим ланцюгом (ВСАА). лейцину. Рівень вмісту лейцину становить близько його 9%, тільки в сироватковому протеїні його рівень вищий за – близько 11%. У професійному спортивному середовищі, яєчний білок називають досконалим – це обумовлено наявністю у складі яєць всіх необхідних поживних речовин для нормальної роботи людського організму.
Ключові особливості
- Бере участь у синтезі нових м'язових волокон, допомагаючи набирати масу
- Захищає м'язи від розпаду під час схуднення
- Покращує спортивні показники завдяки підтримці білкового метаболізму
- Мінімум жиру та вуглеводів
Опис Willmax Egg Protein 900 g
Після вживання яєчного протеїну, білок потрапляє до організму, швидко збільшуючи рівень амінокислот у крові – це стимулює покращення харчування м'язів на клітинному рівні, з подальшим зростанням м'язової тканини. Більше того, він викликає в людини почуття ситості, що дозволяє застосовувати цей різновид протеїну не тільки спортсменам, які активно нарощують м'язову масу, а й людям із зайвою масою, що бажають позбутися зайвих кілограм. У порівнянні з іншими джерелами протеїну, яєчний білок містить велику кількість лейцину – це дозволяє наситити організм необхідною кількістю корисного білка та знизити вживання протеїну з інших джерел, зберігаючи високий темп зростання м'язової маси. Істотною перевагою яєчного білка є можливість його вживання будь-якої доби без шкоди здоров'ю. Але більшість спортсменів вважають за краще приймати протеїн у післятренувальний період. Фахівцями доведено, що вживання в їжу 5 г яєчного протеїну сприяє прискоренню відновлення м'язових клітин. Оскільки в такому протеїні мінімум жиру та вуглеводів, він відмінно підійде для сушіння та схуднення. З такою добавкою легко позбавлятися зайвих кілограмів, замінюючи один із прийомів їжі. Продукт дає ситість на довгий час, дозволяючи знизити загальну калорійність раціону і тим самим легко досягти бажаної ваги.
Склад Willmax Egg Protein 900 g
на порцію 30 г | |
---|---|
Енергія | 120 ккал |
Жири | 0 г |
Насичені жирні кислоти | 0 г |
Вуглеводи | 2 г |
з них цукор | <1 г |
Білок | 26 г |
Склад може змінюватись в залежності від смаку
Інгредієнти
Білок яєчний сухий знецукрований (альбумін)
Рекомендації щодо застосування
Для приготування однієї порції Willmax Egg Protein розмішайте 30 г порошку на 250-350 мл знежиреного молока або води, використовуючи шейкер. Приймати такий коктейль можна 1-3 рази на день, наприклад, за годину до тренування через 30 хвилин після неї або вранці в день відпочинку.
Зберігання: зберігати в прохолодному, сухому та захищеному від прямого сонячного проміння місці.
Примітка: не є лікарським засобом. Не використовувати як заміну збалансованого та різноманітного харчування та здорового способу життя.