Кількість
|
Вартість
|
||
|
Рибий жир рідкий NOW Omega-3 Fish oil зі смаком лимона містить жирні омега-3 кислоти: EPA та DHA.
Омега-3 кислоти стимулюють відновлювальні процеси організму, знижують стресовий гормон кортизол, сприятливо впливають на шкіру, попереджають захворювання серця, знижують поганий холестерин, перешкоджають старінню, позбавляючи вільних радикалів. Омега-3 корисний вагітним жінкам, позитивно впливаючи на розвиток мозку майбутньої дитини.
Виробник: NOW Foods, США
Форма випуску: 200 мл /500 мл
Вік: 18+
Склад:
компонент |
Склад однієї порції |
|
Калорії |
40 |
|
Калорії від жирів |
40 |
|
Усього жирів |
4 г |
|
Насичені жири |
1 г |
|
Холестерин |
15 мг |
|
Омега-3 жирні кислоти |
1400 мг |
|
ДГК |
475 мг |
|
ЕПК |
740 мг |
|
Інші Омега-3 |
185 мг |
|
* Добова потреба |
Інші інгредієнти:
Високоочищена олія омега-3, натуральний лимонний аромат та запатентована антиоксидантна суміш (натуральні токофероли (соя), екстракт розмарину, аскорбілпальмітат). Містить рибу (анчоуси, сардини, макрель). Природні токофероли із сої.
Не містить:
Дріжджі, пшеницю, глютен, молоко, яйця, ракоподібні або інгредієнти горіха. Виготовляється в установці GMP, яка обробляє інші інгредієнти, які містять ці алергени.
Функціональна дія:
Рідкий риб'ячий жир від компанії Ноу Фудз містить натуральні жирні кислоти Омега-3. Рідка форма риб'ячого жиру засвоюється в організмі в 9 разів краще ніж капсули.
Ця формула ідеально підійде для всієї родини. Омега-3 ЕПК/ДГК, відіграють найважливішу роль у підтримці здоров'я серцевої та судинної системи, нормального обміну кальцію та зростання кісток.
Жирні кислоти класу Омега:
- беруть участь у розвитку та нормальному функціонуванні очей та мозку, покращують пам'ять.
- надають протизапальний ефект
- знижують рівень тригліцеридів у крові
- підтримують нормальний стан жирових мембран, що оточують клітини шкіри.
- надають онкопротекторну та антиоксидантну дія
Застосування:
Приймати по 1 чайній ложці на день під час їжі. Добре збовтати перед вживанням.
Протипоказання:
Індивідуальна непереносимість компонентів.